Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міноборони визначило пріоритетні завдання з питань запобігання корупції на 2016 рік

13 лютого, 16:46
Фото прес-служби Міноборони

У міністерстві оборони України було визначено пріоритетні завдання з питань запобігання корупції на 2016 рік. Про це повідомив перший заступник міністра оборони України Іван Руснак під час брифінгу, присвяченому запобіганню та виявленню корупції в оборонному відомстві, передає прес-служба Міноборони.

Перший заступник міністра оборони зазначив, що основними пріоритетами в діяльності оборонного відомства у поточному році є, зокрема, усунення корупційних ризиків пов’язаних з соціальним захистом військовослужбовців та членів їх сімей, в першу чергу — грошовим, продовольчим, речовим та житловим забезпеченням учасників АТО.

За його словами, Міністерство оборони також посилить внутрішній контроль за системою і процедурами електронних закупівель, постачанням і наданням послуг, обліком військового майна, а також розширить співпрацю з оборонними відомствами Великої Британії, Норвегії, НАТО та міжнародною організацією "Трансперенсі Інтернешнл" з питань розвитку системи боротьби з корупцією.

Іван Руснак зазначив, що з поміж інших пріоритетних завдань Міноборони є також усунення корупційних ризиків з метою недопущення втрат оборонного бюджету, забезпечення відкритості в діяльності Міноборони, та надання жорсткої оцінки результатів роботи посадових осіб на всіх управлінських рівнях з питань запобігання з корупцією.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати