Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кожен охочий допомогти хворим дітям зможе це зробити на книжковій виставці

15 травня, 18:52

Благодійний фонд «Богуслав» братиме участь у книжковій виставці в приміщенні Центру ділового і культурного співробітництва «Український дім», яка відбудеться  16-19 травня 2013 року і представлятиме для продажу подарунки відомих зірок української естради, спорту та мистецтва, які не залишилися байдужими до біди хворих дітей та активно допомагають благодійним проектам.

Також ці подарунки виставлені для продажу на сайті благодійного фонду «Богуслав» - http://www.bfb.org.ua/actions.php. Зібрані кошти направляються на придбання ліків для тяжкохворих дітей з дитячого онкогематологічного відділення Київської обласної лікарні (проект «Здоров'я нації»), для відпочинку та лікування дітей з діагнозом ДЦП (акція «Назустріч морю»).

До благодійної місії фонду «Богуслав» «Особливі Діти + Добрі Справи» також долучилися ГО «Першоцвіт» м. Богуслав та ГО "Творче об'єднання «Студія ДІМФО" з Києва. Організатори благодійної акції пропонують всім охочим долучитися до доброї справи і придбати картини, сувеніри, виготовлені дітьми та молоддю з обмеженими можливостями (кошти будуть направлені для дітей із вадами зору школи-інтернату №5 ім. Якова Батюка).

Оксана МИКОЛЮК, «День»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати