Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сепаратисти збираються штурмувати десантників у Краматорську

16 квітня, 20:45

Заблокованих під Краматорськом українських десантників приїхали штурмувати озброєні "зелені чоловічки". Це сталося, щойно почало сутеніти, повідомляє LB.ua.

Як повідомляли, напередодні до наших бійців прибув чоловік на ім'я Олександр Швець, який назвався уповноваженим від командування. Він ініціював фактичне роззброєння українських військових. Передбачалося, що зі зброї знімуть так звані "замки", унаслідок чого вона стане непридатною до використання, а бойові машини повернуться у Дніпропетровськ. Солдати, втім, відмовилися виконувати його розпорядження, заявивши, що слухатимуться тільки свого безпосереднього командира.

При цьому на місці стало зрозуміло, що так наших бійців просто намагаються знешкодити. Зараз Олександр Швець веде перемовини із "зеленими чоловічками".

Відповідаючи на звинувачення в тому, що він де-факто сприяв створенню ситуації, коли військових можуть полонити, він сказав, що "полонити їх можуть тільки хитрістю і підлістю".

Ситуація на місці дуже напружена.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук, 500 українських військовослужбовців заблокованы майже 1500 бойовиків. 
 
"На в'їзді до населених пунктів Пчолкіно і Плотники сепаратисти організували блок-пост. Вони не приховують, що чекають на команду відкрити вогонь", - підкреслює Д.Тимчук
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати