Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Міліція затримала лікаря, що добивала євромайданівця в Харкові

17 квітня, 14:39

Міліція затримала проросійськи налаштовану радикалку, що била одного із учасників харківського Євромайдану. Про це повідомив у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Та сама .... Лікар!? з Чугуєва. Та, яка добивала ногами побитого євромайданівця", - йдеться в його дописі.

"13.04.2014 року під час мітингу поблизу парку Шевченка у м. Харков,і біля виходу зі станції метро «Університет», на площі Свободи відбулася конфліктна ситуація, під час якої проросійськи налаштованими громадянами були побиті активісти Євромайдану. Внаслідок чого їм були нанесені тілесні ушкодження", - зазначено в оперативному зведенні.

За даним фактом 13.04.2014 року відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 ККУ (злісне хуліганство із застосуванням предметів для нанесення тілесних ушкоджень).

Під час проведення слідчо-оперативних заходів була встановлена громадянка О. 1961 р.н, мешканка міста Чугуєва Харківської області. Згідно із зібраними доказами,  вона брала активну участь у побитті активістів Євромайдану та нанесенні їм тілесних ушкоджень. О 10.30 17.04.2014 громадянка Ольга Ворженова була доставлена до слідчого відділу Харківського міського управління міліції ГУ МВС України в Харківській області. З нею проводяться слідчі дії, вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати