Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Краматорську "Правого сектора" немає, - мер міста

17 квітня, 18:13

У Краматорську Донецької області немає представників організації "Правий сектор", а також не плануються військові операції. Про це сьогодні зазначили мер міста Геннадій Костюков і начальник Краматорського МВ УМВС в Донецькій області Віталій Колупай, повідомляє прес-служба міського голови.

"Сьогодні, 17 квітня , у виконком міської ради та відділ внутрішніх справ почали надходити численні телефонні дзвінки і звернення громадян. Всі вони викликані чутками , які невідомі навмисне поширюють серед населення міста з метою дестабілізації обстановки і паніки. Згідно поширюваним чуткам в місті нібито з'явилися бойовики «Правого сектора». При цьому очікуються так звані «зачистки » і військові операції на території Краматорська. Заявляємо, що всі ці чутки і розмови не мають під собою ніяких підстав! Всі вони носять виключно провокаційний і явно нездоровий характер", - йдеться в заяві.

"Вони підкреслюють, що на території міста зберігається спокійна і нормальна робоча обстановка: у звичайному режимі працюють державні та місцеві органи влади. Міліція виконує свої функції
, відповідно до затверджених планів виконують свою роботу комунальні та всі обслуговуючі підприємства сфери житлово-комунального господарства", - підкреслили вони.

Вони наголосили на тому, щоб люди не вірили безпідставним чутками, не піддаватися панічним настроям і заспокоїти своїх рідних, близьких і всіх знайомих.

З усіх питань, які пов'язані з порушенням громадського порядку і спокою, просимо телефонувати до міського відділу міліції за тел. № 102.


 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати