Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Художники Житомирщини зібрали 71 тисячу гривень на лікування військових

17 вересня, 16:38

У виставковому залі «Будинку художника» Житомирська обласна організація Національної спілки художників України та громадська організація “Матері Майдану”, щоб  зібрати кошти на допомогу важкопораненим бійцям провели благодійний аукціон “Врятуємо героїв разом!”. 

Художники на аукціон надали 36 творів живопису, скульптури та графіки, які були виставлені в якості лотів для проведення заходу. Провести торги аукціону погодився Народний артист України Володимир Шинкарук.

Сума від продажу картин становить 71 тисячу 350 гривень. Організатори аукціону висловлюють вдячність всім, хто взяв участь у заході і підтримав поранених воїнів. На засіданні правління ЖООНСХ України з участю громадської організації «Матері Майдану» було прийнято рішення зібрані на аукціоні  кошти передати сім’ям важкопоранених бійців АТО на лікування та реабілітацію: Михайлу Рибаку, котрий знаходиться на лікуванні в м. Одеса та Роману Огурківському, лікування якого проходить в госпіталі м. Києва. Кошти в рівних частинах були вручені батькові М. Рибака та дружині Р. Огурківського .

Оксана Климчук, Житомирська область

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати