Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Благодійні покази дизайнера Olena Dats’ пройшли у п’яти найбільших містах США

18 травня, 17:20

Олена Даць взяла участь в Ukrainian Chicago Fashion Show та протягом кількох днів відвідала Чикаґо, Нью-Йорк, Вашинґтон, Філадельфію, Кліфтон, де представила свої останні колекції. До вподоби глядачам найбільше припали вбрання, створені з  використанням традиційних українських мотивів та вишивки.  

Основним організатором показів виступила Українська Федерація Америки.

Дефіле у кожному місті відбулися за підтримки різних організацій, серед них громадська організація “Разом”, Українська жіноча ліга в Америці та “Українці в Чикаґо”. Спеціальним гостем показу у Кліфтоні став Посол України в ООН Юрій Сергєєв.

Усі покази проходили на вельми престижних локаціях: у Вашинґтоні показ відбувся у приміщенні Посольства України у США. Серед гостей – представники дипломатичних, мистецьких та ділових кіл, а також місцевої української громади.

У Чикаґо fashion-show відбулось у готелі The Godfrey Hotel, що в самісінькому центрі мегаполіса. На показі була присутня Барбара Ґлас, редакторка відділу моди на телеканалі NBC та член Паризького комітету Chicago Sister Cities International, що залишилась у захваті від колекції Olena Dats’ SS15.

Усі кошти, зібрані під час благодійних вечорів у п’яти містах, будуть передані постраждалим від бойових дій українським родинам та сиротам каналами профільної програми медичної допомоги Української Федерації Америки, повідомляє ChicagoNow.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати