Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Соболєв: У Будинку профспілок могли загинути десятки людей

19 лютого, 19:01

У Будинку Профспілок через пожежу минулої ночі могли загинути десятки людей, повідомив депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"У нас на першому поверсі був госпіталь, де лежало близько ста осіб, які були в дуже важкому стані. І це підтвердять наші медики", - цитує його Українська правда.

"Станом на зараз там взагалі когось знайти неможливо", - зазначив він.

"Ми не могли нікого вивести, бо будинок горів з першого і з дев'ятого поверхів одночасно. Тобто останній і перший поверхи були підпалені фактично спецназом Беркуту однозодночасно, тому ми не можемо там нікого ні упізнати, ні знайти", - розповів політик.

"Будинок знаходиться у жахливому стані, в ньому прогоріли і обвалені поверхи, де не можна нічого знайти взагалі", – додав він.

"Так от факт евакуації людей не може зараз підтвердити жодна людина, бо це займання відбулося одночасно з першого і останнього поверху", - зазначив він.

"Тому, коли я сьогодні чую повідомлення від МНС, що всім відійти від будинку на безпечну відстань, бо там міжповерхові перекриття провалилися, і він може рухнути в будь-який момент, а після цього повідомлення від МНС і міліції про те, що вони там не знайшли жодного обгорілого трупа, у мене на це питання – а вони були там?" – обурився він.

На прохання, чи може він оцінити, скільки людей могли загнути, він сказав: "Не можу, я називаю лише 100 людей, які були в госпіталі у важкому стані, та кількість людей, яка взагалі там знаходилась – її зовсім важко оцінити".

Своєю чергою МНС заявило, що вони евакуювали 41 людину з Будинку Профспілок. "На дослідженій територій будівлі постраждалих і жертв немає".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати