Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СБУ: У Слов'янську не було жодної організації, крім проросійських диверсантів

20 квітня, 15:16

У Службі безпеки України заявляють, що за результатами розслідування нічного зіткнення на блокпосту в Слов 'янську встановлено, що в місті не було жодної іншої організації, крім осіб, підтримуваних Головним розвідувальним управлінням Збройних сил РФ.

"Встановлено, що цієї ночі у Слов'янську не було жодної організації, крім самих диверсантів і представників криміналітету, яких підтримують і озброюють офіцери ГРУ ЗС РФ", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в СБУ в неділю.

 "Це підтверджують оперативно-слідчі дії, які здійснюють на місці правоохоронні органи України", - розповіли у відомстві.

У СБ України назвали дану подію "цинічною провокацією", оскільки " в результаті інсценування зовнішнього нападу на блокпост і розстрілу кількох автомобілів загинула людина".

Також у спецслужбі зазначили, що "хибна інформація, яка подається в деяких російських ЗМІ, однозначно спростовується слідчими, які розслідують цей злочин". Нагадаємо, раніше телеканал "Росія 24" повідомив, що в результаті атаки на блокпост в Слов'янську п'ять осіб було вбито і ще одна поранена.

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що в м.Слов 'янськ Донецької області в ніч на неділю на блокпосту між двома групами громадян виникло збройне зіткнення. У результаті одна людина загинула і три отримали вогнепальні поранення.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати