Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Проект «Нічне катання на велосипеді по Львову» відзначить 2-річчя

20 серпня, 21:27

Нагадаємо, що «Нічне катання на велосипеді по Львову» – проект, який упродовж двох років об’єднав понад 500 велосипедистів різних вікових категорій та вже отримав підтримку та зацікавлення серед велоорганізацій Львова.

Захід має на меті популяризацію велоруху у Львові, а також об’єднання активних людей для реалізації проектів з розвитку велоінфраструктури у місті.

23 серпня організатори «Нічного катання» відзначать 2-річчя проекту. Серпневі заходи велокатання відбудуться в рамках мистецького проекту «Домініканес», а це проект у просторі старого Львова, який започатковано для створення затишку і настрою кожного львів’янина і гостя міста, де кожен зможе знайти для себе щось душевне, щось своє. «Домініканес» передовсім має на меті привернути увагу до площі Музейної, яка за красою та енергетикою не поступається іншим історичним куточкам Львова.

Організатори зазначають, що нічне катання можуть приїжджати всі охочі. Діти віком від 8 до 14 років повинні бути у супроводі батьків та обов’язково мати захисну амуніцію – шолом та наколінники.

Серед заходів серпневого катання – конкурсна програма для велосипедистів, виступ гурту Evermotion, Dj 1Suponetime та спеціального гостя, показ тематичного фільму та нічне катання/велоквест. Захід триватиме від 19.00 до 02.00, повідомляє Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати