Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Міжнародному аеропорту "Львів" представили новий рейс "Тель-Авів – Львів – Тель-Авів"

21 травня, 18:33
Фото прес-служби Аеропорту «Львів».

Авіаційне сполучення між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень, у середу, до 16 вересня поточного року. Час перебування у польоті – три з половиною години. Для пасажирів, що скористаються цим рейсом, доступна послуга самостійної реєстрації на сайті авіакомпанії.

Презентація відбулася за участю президента Міжнародних авіаліній України Юрія Мірошнікова, в.о. генерального директора львівського аеропорту Дмитра Шинкарчука, представників обласної та міської гілок влади.

«Рейс «Тель-Авів – Львів –Тель-Авів» – один із найочікуваніших для Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького», – зазначив Дмитро Шинкарчук. «Запуск прямих рейсів до Тель-Авіва – перший етап реалізації масштабної програми прямих польотів МАУ зі Львова, – наголосила корпоративний прес-секретар МАУ Євгенія Сацька. – Так, вже у другій половині червня наші пасажири із Західного регіону матимуть змогу скористатися внутрішніми рейсами МАУ до Одеси, а також міжнародними – до Рима, Болоньї і Мадрида».

Всі учасники презентації зазначали, що літо – традиційний час для подорожей, відтак завдання авіакомпаній – максимально розширити спектр можливостей клієнтів, запропонувавши їм швидкі, зручні та безпечні авіаперевезення.

 

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати