Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Прес-центр АТО: Українські військові знищили близько 40 терористів

21 вересня, 10:39
Фото Reuters

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою.

Як повідомляє прес-центр АТО, попри режим тимчасового припинення вогню, терористи продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції.

"Артилерійських та мінометних обстрілів, а також обстрілів з використанням ракетних систем залпового вогню БМ-21 Град зазнали блокпости та опорні пункти сил АТО, розташовані в районі Макарового Луганської області," - зазначено у повідомленні

Також терористи обстріляли позиції поблизу низки населених пунктів, серед яких Піски, Марїнка, Красногоровка, Авдєєвка, Миколаївка, Гостра Могила, Розсипне, Дебальцево,  Калинівка, Мирний, Нижня Кринка Донецької області. Здійснено вогневий нальот на аеропорт Донецьк.

"Українські військовослужбовці здійснюють вогневі ураження по противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок. Протягом доби знищено до 40 бойовиків, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 Град та дві гармати. Сили АТО здійснюють ізоляцію кризових районів шляхом несення служби на блокпостах, опорних та спостережних пунктах, зокрема й у районі Маріуполя", - повідомили у прес-центрі.

Також підкреслюється, що українські військові продовжують дотримуватися режиму припинення вогню.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати