Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Москаль попереджає, що проведення виборів в певних районах Луганщини небезпечне для життя

21 жовтня, 11:21
Геннадій Москаль / Фото Костянтина Гришина, "День"

Голова луганської ОДА Геннадій Москаль звернувся до окружних виборчих комісій з проханням розглянути можливість проведення виборів 26 жовтня у певних районах Луганської області.

"Практично вся територія Станично-Луганського району, що межує з так званою ЛНР, щодня обстрілюється важкою артилерією, сюди регулярно проникають диверсійно-розвідувальні групи бойовиків. Така ж ситуація в селах Лобачеве, Лопаскине, Кримське, сміле та Трьохізбенка Новоайдарського району, які разом зі Станично-Луганським районом входять до одномандатного округу №114. У зв’язку з реальною загрозою життю та здоров’ю членів дільничних виборчкомів, довірених осіб кандидатів у народні депутати, офіційних спостерігачів та самих виборців, голова Луганської ОДА Геннадій Москаль звернувся до окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 114 з проханням розглянути можливість проведення виборів 26 жовтня на вказаних територіях", - йдеться у повідомленні прес-служби Москаля.

"Моє звернення носить рекомендаційний характер, — пояснює Москаль. — Однак наголошую, що у випадку прийняття окружною виборчою комісією рішення про проведення виборів, уся відповідальність за можливі негативні наслідки ляже на ОВК. До нас постійно надходить інформація про підготовку збройних провокацій бойовиками ЛНР у прифронтових населених пунктах під час виборів. Вважаю, що жоден депутатський мандат не вартує життя чи здоров’я людей. Вибори в 114 окрузі відбудуться і без голосування на вказаних територіях!"

Аналогічне звернення Москаль направив і в Окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №112 стосовно можливості проведення голосування 26 жовтня в селах Тошківка, Новотошківка та Нижнє Попаснянського району, оскільки ці села також перебувають на лінії бойових зіткнень.
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати