Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Опалювальний сезон в Києві розпочнуть 22 жовтня

21 жовтня, 12:33

22 жовтня  розпочинається підключення до тепла житлового фонду Києва.

Доручення про початок опалювального сезону озвучив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв на нараді, присвяченій підготовці столиці до початку опалювального сезону, повідомляє "УНІАН".

Представники районів Києва звітували, що весь житловий фонд готовий до пуску тепла і всі об'єкти мають відповідні акти готовності.

Пантелеєв нагадав, що є доручення президента України та уряду забезпечити теплом помешкання жителів України до кінця поточного тижня.

Також він підкреслив, що, аналізуючи прогноз погоди, є зрозумілим, що з четверга, 23 жовтня, Київ очікує значне зниження температури повітря.

"Миттєво в Києві подати опалення в будинки неможливо технологічно, оскільки система централізованого опалення потужна, вона є одною з найбільших у Європі. Тому, щоб підключити будинки до систем теплопостачання, потрібен певний час. Ми приймаємо рішення про початок опалювального сезону. Тобто, з завтрашнього дня, з 22 жовтня", - сказав Пантелеєв.

"Ми плануємо на кінець тижня включити більшість об'єктів. Таке завдання стоїть, графіки розроблені, і ми з таким завданням, я впевнений, впораємось", - сказав він.

Також він зазначив, що опалення у школах у період осінніх канікул залежатиме від погодних умов.

"Якщо буде сильне похолодання, то школи будемо опалювати, щоб утримати температурний режим. Якщо буде більш-менш тепла погода, то опалення у школах поки що подаватись не буде в період канікул", - сказав Пантелеєв.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати