Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Добровольцем в армію пішов голова районної ради на Волині

22 серпня, 15:14

На сході України, у зоні АТО, недавній голова Іваничівської райради Віктор Вілентко побував не один раз: возив продукти солдатам, військове спорядження, засоби захисту. Довелося йому і організовувати похорони п'яти земляків, які загинули, відстоюючи територіальну цілісність та державність України. Вважає, що коли на фронт посилають 18 – 20 річних хлопців, а досвідчені чоловіки – у тилу, це зовсім не правильно.

Тому і написав Віктор Анатолійович заяву і пішов добровольцем в армію. Служитиме він у 24 Окремій механізованій бригаді, де пройде навчання, відновить бойові навички. Вілентко – активний учасник Майдану, був контужений, вважає, що коли вистояли під час Революції гідності, то переможемо і російського агресора.

Зі сходу України, куди згодом відбуде у зону АТО, обіцяє повернутися неодмінно з перемогою. Він – відомий у регіоні чоловік, працював на різних відповідальних посадах, був головою Іваничівської селищної ради, тепер і райради.

Голова Іваничівської РДА Андрій Бадзюнь каже, що і Вілентку, і йому телефонували не раз земляки із зони АТО. Бувало, що й з оточення, і доводилося натискати на різні кнопки, аби їх визволити... Каже, що не все у їхніх силах. Тому робили те, що могли на своєму місці, а часом і більше того. Жодна країна не здобула незалежності без боротьби, вважає Віктор Вілентко, повідомляє Наталія МАЛІМОН, “День”, Волинська область.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати