Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Координатор сепаратистів у Харкові витратив на підпал банкоматів "Приватбанку" $1100

24 квітня, 12:42

Один з координаторів проросійського руху в Харкові Костянтин Долгов витратив на організацію серії підпалів банкоматів "Приватбанку" в місті $1100.

"Організатор Долгов Костянтин Геннадійович, 1979 р.н., житель міста Харкова, раніше несудимий, витратив на організацію інкримінованих йому злочинів $1100 ... Під час обшуку за місцем проживання Долгова виявлено вогнепальну зброю. Долгов відмовився від свідчень", - заявив начальник ГУ МВСУ в Харківській області Анатолій Дмитрієв депутатам на сесії Харківської облради в четвер.

За його словами, працівники міліції встановили не тільки замовника, але і посередника і виконавця серії підпалів банкоматів (всього 4 особи).

Нагадаємо, наприкінці березня в Харкові була здійснена серія підпалів банкоматів "Приватбанку". 19 квітня за підозрою в організації та вчиненні підпалів був затриманий один з координаторів місцевого проросійського руху Костянтин Долгов.

Київський райсуд Харкова визначив запобіжний захід щодо Долгова у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів до 17 червня з можливістю внесення застави в сумі 609 тис. грн. Адвокат Долгова Анатолій Тихоненков заявив, що рішення суду буде оскаржено в апеляційному порядку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати