Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сили АТО відбили Лисичанськ

24 липня, 22:35

Сили АТО відбили Лисичанськ. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко

"Лисичанськ взято. Терористи (лисичанський гарнізон великого війська донського) бігли. Спасибі бійцям батальйону "Донбас" і 24 бригади ЗСУ. Вони за віком наші молодші брати але багато в чому перевершують нас по терпінню, мужності, стійкості. Вічна пам'ять загиблим при взятті міста. Вночі жителям прохання не виходити з дому. Це поки небезпечно. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

Також Семенченко відзначив, що у батальйоні "Донбас" втрат немає. 

"Операція по визволенню цього міста тривала дві доби і була вкрай важкою. Терористи чинили шалений опір. Частина з них впала в паніку та покинула місто напередодні головного штурму, приєднавшись до інших бандитів". - повідомляє прес-центр АТО. 

Також повідомляється, що завтра операцію в Лисичанську буде продовжено. Підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Національної гвардії України буде проведено зачистку залишків розбитого ворога та дрібних банд, що можливо досі перебувають в місті.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати