Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тимчук: Терористи намагаються контратакувати за підтримки підрозділів армії РФ

24 липня, 09:26

Ситуація у зоні АТО продовжує бути напруженою. Згідно з інформації групи "Інформаційний спротив" терористи намагаються контратакувати за підтримки підрозділів армії РФ. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці керівник групи Дмитро Тимчук.

За його словами, бойовики за підтримки російських військ ведуть активні дії поблизу н.п.Амвросіевка. "За ніч позиції сил АТО були неодноразово обстріляні з артилерії з території Росії, а також з РСЗВ БМ-21 «Град» групами місцевих терористів. Також в цьому районі на радіокерованому фугасі підірвався БРДМ-2 сил АТО. Дані щодо втрат уточнюються", - повідомив він.

Крім того, двічі були обстріляні позиції сил АТО поблизу н.п.Ільінка (Донецька обл.). Один раз - з боку Росії з РСЗВ «Град», один раз - з артилерії.

Як повідомив Тимчук, з РСЗВ «Град» бойовиками обстріляні позиції сил АТО на території Луганського аеропорту і поблизу н.п.Камишное (Луганська обл.). З БМ-21 "Град" - поблизу н.п.Березово. З мінометів - поблизу н.п.Авдеевка.

Також зі стрілецької зброї обстріляні блокпости сил АТО поблизу н.п.Северодонецк і Смолянинове (обидва - Луганська обл). Силовики вели вогонь у відповідь.

За словами Тимчука, сили АТО закріпилися в визволених ними районах. Проводяться заходи щодо перегрупування військ, зміцненню своїх позицій і інженерному обладнанню місцевості. Активна фаза АТО триває.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати