Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Коломиї чоловік пробув під снігом 1 годину і встановив світовий рекорд

25 січня, 14:48

У Колимиї Олексій Гуцуляк побив попередній світовий рекорді із перебування голої людини під снігом. Йому вдалося пролежати у сніговій кучугурі  1 годину 20 секунд, що на 20 хвилин більше, ніж час попереднього рекордсмена -  японця.

Досягнення чоловіка зафіксували члени експертної комісії: представник національного проекту «Книга рекордів України» Ганна Крисюк, депутат Коломийської міської ради Володимир Довганюк та представники засобів масової інформації. Після процедури реєстрації чоловікові видадуть сертифікат «Книги рекордів Гіннеса», повідомляє тижневик «Коломийські ВІСТИ».

«Дуже почесно, що у Коломиї встановили світовий рекорд. Минулого року, коли я був присутній на встановленні рекорду України, я менше переживав за Олексія, а нині на 50 хвилині не лише мене, а і всіх присутніх охопила тривога за його здоров’я. Попри наші застороги Олексій встав з снігової кучугури повний сил», – розповів Володимир Довганюк.

«Це вперше я брала участь в фіксації рекорду, який претендує на Книгу рекордів Гіннеса. Ми зробили все згідно вимог проекту. Я тішуся, що на Прикарпатті є такі здорові і тілом і духом молоді люди та переконана, що це не останнє досягнення наших краян», – відзначила Ганна Крисюк.

Минулого року гуцуляк пробув під снігом 34 хвилини, 4 секунди, і таким чином потрапив у «Книгу рекордів України».

«Коли я лежу під снігом, я як тібетські монахи, використовую техніку медитації і уявляю літо. Звичайно без постійних тренувань пролежати так довго під снігом не можливо. Окрім того, загартовування корисні для організму і додають життєвих сил і здоров’я», – розповів чоловік.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати