Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За виборами до ВР спостерігатимуть 27 представників Європарламенту

25 жовтня, 10:01

На позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Центральна виборча комісія зареєструвала 27 офіційних спостерігачів від Європейського парламенту, - повідомляє прес-служба Центрвиборчкому.

Зазначимо, що місія Європейського Парламенту зі спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в складі 15 депутатів розпочала свою діяльність 24 жовтня і завершить 27 жовтня після спільної прес-конференції.

Головою місії обраний Андрій Пленкович (Хорватія, Європейська народна партія). Вона буде інтегрована в Міжнародну спостережну місію за виборами, яку очолює БДІПЛ ОБСЄ. Спостерігачі від Європарламенту будуть працювати в семи містах України: Києві, Чернігові, Черкасах, Львові, Одесі, Харкові та Дніпропетровську.

На позачергові вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Центральна виборча комісія зареєструвала 27 офіційних спостерігачів від Європейського парламенту. Загалом зареєстровано 2 321 офіційного спостерігача від 21 іноземної держави та 20 міжнародних організацій.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати