Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві з’являться "антигрипозні" групи

26 січня, 18:23
Фото Руслана Канюки, "День"

Міська влада закликає столичні підприємства дотримуватися протиепідемічних заходів, які сприятимуть зниженню захворюваності на грип та ГРВІ у Києві. Про це під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Києва повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає прес-служба міської влади.

"Завтра розпочинають роботу мобільні групи, які відвідуватимуть підприємства, виявлятимуть недоліки в організації протиепідемічного режиму та надаватимуть свої рекомендації. У першу чергу, це стосується підприємств з найбільш чисельними колективами, підприємств, працівники яких за родом діяльності спілкуються з великою кількістю відвідувачів. Ми готові надавати всю необхідну методичну та організаційну допомогу", - заявив він.

Насамперед, у всіх закладах та установах необхідно дотримуватися температурного режиму (не нижче +18 градусів), забезпечити регулярне миття й провітрювання приміщень, не допускати до роботи у колективах хворих працівників.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати