Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вінничани проведуть фестиваль, щоб зібрати допомогу бійцям АТО

26 листопада, 22:36

Традиційний і вже добре знаний у Вінниці фестиваль сувенірів «Руками створена краса» відкриється другого грудня в Експоцентрі Торгово-промислової палати і триватиме до п’ятого включно. Упродовж цих днів кожен відвідувач зможе придбати аксесуари чи подарунки, які виготовили люди з особливими потребами. Вилучені кошти будуть передані на потреби військових у зоні АТО. Незмінним натхненником і організатором фестивалю вкотре виступає громадська організація «Гармонія».

Серед партнерів – владні та громадські інституції, бізнесмени і народні депутати.

«Хочеш допомогти солдатам? У спецвідділі буде можливість купити балаклави, носки та інший одяг для наших захисників. Маєш теплий одяг, але не знаєш куди передати? На ярмарку знайдете пункт збору теплих речей, де зможете залишити речі. Прагнеш дізнатися більше про волонтерів та волонтерство? Приходь на ярмарку в День волонтера, – зацікавлює голова громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк. – Ми запрошуємо всіх вінничан та гостей міста об’єднатися й наповнити кожен наш день сюрпризами та радістю. Приходьте з дітками, рідними, друзями, сусідами, колегами. Подаруємо один одному натхнення й передаймо трішки любові й теплих речей тим, хто тимчасово в скруті чи захищає наші мирні сни».

Кожен день фестивалю матиме свою тематику. Перший «В’яжемо щасливе дитинство» буде присвячений дітям. Для них влаштовуватимуть майстер-класи, дефіле, концерти та конкурси. Другий «Мамині вузлики любові» дозволить усім охочим виготовити чи придбати щось для найрідніших людей – мами, дружини, доньки чи бабусі. Третій день «Мужність поєднана з теплотою» прославлятиме чоловіків. Діти співатимуть пісень для своїх татусів, виготовлятимуть листівки, гостей фестивалю розважатиме дідусь-бородань, з яким можна буде сфотографуватися і погратися. У рамках цього дня відбудеться також презентація проекту «Колискова майбутнього».

Останній день фестивалю «Волонтерство мені в радість» об’єднає всіх небайдужих вінничан, які допомагають бійцям АТО та людям, які цього потребують.

Оксана СОБКО, Вінниця

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати