Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Штаб АТО: У бік Тельманового йде колона зі 100 од. військової техніки

27 серпня, 09:36
Фото Reuters

У штабі АТО повідомляють про колону російської військової техніки, яка направляється в бік смт Тельманове і пересувається Донеччиною.

"Отримано дані про рух колони техніки в кількості до 100 од. (танки, БТР, РСВЗ "Град", БМП) по дорозі сполученням "Старобешеве - Тельманове" у напрямку населеного пункту Тельманове. Відзначається наявність наступних розпізнавальних знаків на техніці: кола або трикутники білого кольору", - повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці в середу вранці.

Зазначається також, що є дані про штаб батальйонної тактичної групи Збройних сил Російської Федерації, який було розгорнуто на виїзді з населеного пункту Перемога.

Крім того, за даними АТО у н.п. Амвросіївка зайшло 5 БТР і 1 "КамАЗ" з живою силою.

Згідно з інформацією українських військових, з території РФ через населений пункт Дібрівка в сторону Дмитрівки послідувала колона з 6 РСЗО "Град", 8 тентів "КамАЗів" і 2 "Уралов" з живою силою.

Як інформують у штабі АТО, протягом доби російська сторона продовжувала процес перекидання військової техніки Збройних сил РФ в прикордонних з Україною районах, в першу чергу, в Ростовську область. Однак, відзначається зменшення військової присутності підрозділів ЗС РФ в прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей Росії.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати