Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Семенченко: Затримано снайпера, який вбив полковника Нацгвардії

28 липня, 23:18
Фото ipress.ua

Снайпера, який вбив при штурмі Лисичанська командира військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії полковника Олександра Радієвська, затримали.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів командир батальйону територіальної оборони «Донбас» Семен Семенченко.

«Взяли снайпера, що застрелив полковника Радієвського, який трагічно загинув під час штурму», - заявив Семенченко, передає Укрінформ

Він також зазначив, що вже третій день триває зачистка Лисичанська від бойовиків.

«Влада втекла, міліція виявилася тут зі зброєю. Яким чином вони уживалися з сепаратистами, я не знаю. Зараз ми знайшли депутатів, керівників комунальних служб, заправили їх бензином, щоб вони організували життєдіяльність, поки жителі не оберуть нових», - додав комбат.

За його словами, наступними населеними пунктами, за які битимуться бійці його батальйону, будуть район Стаханова і, можливо, Луганськ.

Як повідомлялось, командир в/ч 3011 Нацгвардії полковник Олександр Радієвський загинув 23 липня - під час операції зі звільнення Лисичанська. Разом з бійцями він потрапив у засідку на мосту між Сєвєродонецьком і Лисичанськом. За день до загибелі полковник визволяв Сєвєродонецьк, жителі якого тепер хочуть перейменувати міст з Пролетарського на честь героя АТО Радієвського.

Олександру Радієвському присвоєно військове звання генерал-майора (посмертно) - відповідний указ підписав Президент Петро Порошенко.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати