Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Свободівці не будуть голосувати за відставку Яценюка, "Батьківщина" - буде

28 липня, 14:51

Депутати від ВО "Свобода" не будуть голосувати за відставку прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка на позачерговому засіданні Верховної Ради у четвер, 31 липня. Про це зазначив народний депутат (фракція ВО "Свобода ") Андрій Іллєнко.

"Наскільки мені відомо, парламент не збирається приймати таке рішення, зокрема наша фракція не голосуватиме за відставку Арсенія Яценюка. Ми вважаємо, що він на своєму місці, є ефективним управлінцем і керівником уряду", - сказав він.

У фракції вважають, що Яценюк має працювати доти, доки не буде сформовано новий Кабмін.

За словами Іллєнка, внутрішньополітичної кризи в країні немає, а відбуваються закономірні процеси перезавантаження влади.

У свою чергу "Батьківщина" заявляє, що може підтримати відставку Яценюка, однак у тому випадку, якщо народні депутати не приймуть зміни до Держбюджету України на поточний рік. Про це зазначив народний депутат фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський.

"Можливо, і ми не будемо голосувати, але, на мій погляд, все залежить від того, як поставимо питання в четвер, чи будуть прийняті законопроекти, які просить уряд".

"Якщо будуть прийняті законопроекти, ... думаю, Яценюку можна залишатися", - додав він.
 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати