Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна отримає від США передові ударні дрони з вогнепальною зброєю

04 травня, 10:07

Україна отримає від Сполучених Штатів Америки передові ударні дрони з вогнепальною зброєю на борту виробництва Feloni Aero.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Defence Industry Europe.

Як повідомили представники Feloni Aero, наразі вони зайняти розробкою двох варіантів безпілотників, які призначені для зміцнення обороноздатності України:

  • Felon 1.0, який озброєний 5,56 мм гарматою;

  • FelonX, оснащений протитанковою ракетою Spike.

Варто зауважити, що виробництво цих дронів стало можливим після того, як в США схвалили багатомільярдну допомогу Україні.

"Озброєні дрони Feloni Aero пропонують революційне рішення, забезпечуючи неперевершену точність, маневреність і ефективність у бойових сценаріях", – йдеться в публікації.

Безпілотники оснащені сучасними системами озброєння і передовим можливостям спостереження безпілотники. Це дозволить українським силам ефективно вирішувати складні безпекові завдання.

"Завдяки незмінній підтримці з боку уряду США в рамках нещодавнього законопроєкту про витрати ми готові зробити свій внесок в оборонні зусилля України, постачаючи передові озброєні БПЛА, які переглядають парадигму сучасної війни", – заявив генеральний директор Feloni Aero Тодд Данфі.

Дрон Felon 1.0 – це безпілотник, який було створено для завоювання панування в небі. За словами розробників, дрон поєднав у собі передові можливості спостереження та вогневу міць системи зброї калібру 5,56. Розробники також заявляють, що їх дрон буде особливо ефективним у міських зонах бойових дій та у прикордонних районах.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати