Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З палаючої Красногорівки «білі янголи» врятували людей і тварин (відео)

16 квітня, 22:25
Фото Національна поліція України

Місто - у вогні через штурм російських військ, проте евакуація з нього триває. Поліцейський спецекіпаж «Білий Янгол» вивіз двох важкопоранених мешканців і подружжя, яке внаслідок обстрілу втратило сина. Під час порятунку людей група потрапила під удар FPV-дрона, повідомляє Головне управління Національної поліції в Донецькій області.

Кожен рейс до Красногорівки – це ризик загинути. І дорога, і житловий сектор постійно обстрілюються, а ворог відстежує пересування з повітря. Однак «білі янголи» їдуть на кожен виклик, не чекаючи тиші.

Так, поліцейські вчасно надали допомогу 73-річній жінці. Ворожий снаряд поцілив у цивільне авто, в якому вона перебувала. Постраждала отримала опіки тіла, відкриту травму голови. Після першочергових дій з порятунку життя «білі янголи» доставили поранену до лікарні.

Серед врятованих – і 63-річний чоловік з осколковим пораненням ноги. Накладання турнікету – ноші – шпиталь. Правоохоронці передають людину в надійні руки лікарів і повертаються до Красногорівки.

Про евакуацію попросило подружжя, що днями пережило трагедію. Під час російського обстрілу осколком вбило їхнього 25-річного сина. Тоді «білі янголи» допомогли транспортувати тіло, а тепер евакуювали батьків, 48 та 49 років. З собою сім’я забрала трьох собак.

Під час зборів по приватному сектору, де перебував екіпаж, росіяни вдарили з дрона. Ані люди, ані автомобіль не постраждали.

Евакуація з Красногорівки стає все більш важкою, проте поки є змога – група «Білий Янгол» продовжує працювати на межі сил. Поліцейські закликають мешканців, які вирішили залишити небезпечний район, поквапитися з виїздом.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати