Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Дніпрі відкрили другий за два тижні рекрутинговий центр для Сил оборони України

28 березня, 21:19

Тепер отримати інформацію та дізнатися про актуальні вакансії у війську можна як на правому, так і на лівому берегах Дніпра. Другий рекрутинговий центр у місті відкрито за адресою: площа Шевченка, 7. Також поставити запитання можна за телефоном 066 073 34 83, повідомляє Міністерство оборони України.

У центрі доступні сотні вакансій від підрозділів Сухопутних військ, Морської піхоти, ТРО та Національної гвардії України, підібрати які допоможуть двоє цивільних співробітників рекрутингового центру.

«Минулого тижня ми відкрили перший рекрутинговий центр у Дніпрі. За цей короткий період вже маємо попередні результати: до наших рекрутерів звернулися 52 особи. Частина з них вже на тому чи іншому етапі долучилися до Сил оборони. Ця цифра відповідає досвіду першого центру у Львові, тож найближчим часом ми очікуємо подальшого росту показників», – наголосив Уповноважений з питань рекрутингу Міністерства оборони України Олексій Бежевець.

«Усі рекрутери, які працюватимуть тут, проходять навчання за програмою, що вже продемонструвала свою ефективність. Також хочу зазначити, що у Дніпрі є певна специфіка у порівнянні з іншими регіонами: кожен пʼятий рекрут – жінка, тоді як по іншим областям цей показник становить лише 10-15 відсотків», – зазначив під час відкриття центру Уповноважений з питань рекрутингу у Дніпропетровській області Сергій Звірко.

За його словами, загалом по області заплановано відкриття ще п'яти рекрутингових центрів для Сил оборони, кількість яких, за потреби, може зрости. Адже тенденції свідчать, що бажаючих долучитися до захисту держави чимало.

Вже на наступному тижні відкриття ще двох рекрутингових центрів заплановано у містах Новомосковськ і Кам'янське. Ще через тиждень – у Павлограді, Синельниковому та Кривому Розі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати