Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найвищий військовий орган НАТО, Військовий комітет, проведе засідання 16 травня: говоритимуть про Україну

30 квітня, 09:22
Фото nato.int

У травні Північноатлантичний Альянс проведе засідання найвищого військового органу - Військовий комітет. В межах засідання також відбудеться зустріч Ради Україна-НАТО. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу НАТО.

Деталі 

На засіданні військового комітету, яке відбудеться 16 травня, буде головувати його очільник адмірал Роб Бауер. Окрім того, там запланована присутність інших командувачів військ країн-членів Альянсу й верховного головнокомандувача сил НАТО в Європі генерала Крістофера Каволі.

Також на засіданні має бути присутнім і генсек НАТО Єнс Столтенберг, який має обговорити ключові пріоритети і виклики Альянсу.

У НАТО підкреслюють, що одна з частин засідань буде присвячена Україні. 

На першому засіданні головнокомандувачі зберуться у форматі Ради Україна-НАТО для обговорення агресивної війни росії проти України, ситуації на місцях і подальшої підтримки України з боку НАТО і країн-членів Альянсу

- йдеться в пресрелізі НАТО.

Доповнення

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що нездатність союзників надати достатню підтримку, включаючи боєприпаси і системи протиповітряної оборони, дозволила росії просунутися на лінії фронту в Україні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати