Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Активісти закликають студентів записуватись до "Студентської сотні"

11 грудня, 20:25

Активісти закликають студентів записуватись до "Студентської сотні" для захисту ЄвроМайдану. Про це йдеться на офіційній сторінці Євромайдану у фейсбуці. Організовує "Студентські сотні" громадянський рух "Відсіч".

Всі охочі мають заповнити електрону форму або прийти на збір біля Лядських воріт сьогодні на 22:00.

Активісти зазначають: "Втримати цей Майдан — надважливо! Це наш єдиний шанс на цивілізований європейський шлях розвитку! Це єдиний шанс уберегти український народ від свавілля влади, а Україну — від авторитаризму та вступу до Мутного союзу. Хоч #Євромайдан уже двічі збирав рекордну кількість люду, він перебуває у значно більшій небезпеці, ніж Майдан-2004. У ніч на 30 листопада ми вже побачили звіряче обличчя влади та ті методи, які вона готова застосовувати до власних громадян, що вийшли на мирний протест. У ніч на 11 грудня ми переконалися, що влада робитиме все, аби знищити Майдан, і її не зупинить навіть присутність в Україні поважних високопосадовців з-за кордону". 

Вони додають: "Тільки наша єдність та злагодженість зможуть захистити Майдан. Єдина наша зброя проти силового сценарію, проти беркутівських кийків — це максимальне число людей на Майдані. Тому дуже важливо виходити на Майдан не раз чи два на тиждень, а перебувати там якомога більше. Найважливіше бути там уночі, коли на Майдані лишається відносно мало людей і загроза розгону максимальна".

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати