Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Геннадій Виходцев: «Спортсмени говорять, що коли є Парад надій, все буде добре»

03 квітня, 20:19

30 березня у Києві відбулися змагання із бально-спортивних танців Парад надій. Організатори - Валентина Федорчук (заслужений тренер України зі спортивного танцю, суддя вищої категорії Всесвітньої Ради Танцю),  Альона Федорчук-Лемішко (чемпіонка України з латиноамериканської програми) та меценат Геннадій Виходцев (співзасновник бренда Фокстрот) прийняли більше тисячі спортсменів зі 102 клубів з усієї України.

На паркеті Параду працювала бригада з 61 рефері з США, Німеччини, Польщі, Молдови, а також найкращі тренери України.

фото

Танцювальні пари на турнірі змагалися в 41 категорії: дебют, діти, ювенали, юніори, соло, школа, сеньйори, pro-am (тренер та ученик). Найбільш видовищними були змагання в категоріях «молодь» та «дорослі». У європейській програмі в категорії «молодь-2» перше місце посіли Валерія Мотилькова та Олександр Розумей (столичний клуб StarDance). А в латині серед дорослих - Олександра Путіліна та Максим Лебідь (клуб InterDance, м Київ). У найбільш видовищній категорії pro-am (тренер та ученик/учениця) перемогли кияни Зінаїда Кукіна (учениця) та Кирило Довгалін (тренер). Володарка 2 місця цієї категорії Анастасія Вінокурова, яка виступала в парі з тренером Романом Шапошніковим, поділилася баченням ролі Парада надій в житті спортсменів: «Якщо є Парад Надій, отже все буде добре!»

фото

- Чудово, що спортсмени так високо оцінюють Парад надій, відчувається, що це турнір з українським характером – стійкий і витривалий, найстарший в Україні, - говорить співзасновник бренда Фокстрот, меценат «Парада надій» Геннадій Виходцев. - До сьогодні Парад задає стандарти змагань зі спортивних танців в Україні та за кордоном. Пишаємося нашим партнерством протягом 21 року.

фото

Парад надій має єдині у світі змагання з одного танцю – фокстроту, який ініціював ритейлер електроніки Фокстрот. 21-й такий кубок на краще виконання цього танцю забрали кияни Віталіна Кульба та Арем Грищенко, яких у клубі Астра тренують Віталій та Вероніка Григорович. За словами судді змагання Юрія Васютяка (чемпіона України по 10 танцям, фіналіста чемпіонатів Європи та світу) – це найскладніший танець європейської програми, бо на 4 такти треба зробити 3 кроки: «У змаганнях по фокстроту виступають найсильніші пари».

фото

Олексій Зозуля, виконавчий директор компанії Фокстрот,  привітав киян із однойменним кубком: «На Параді надій відчуваєш потужну енергію спортсменів, яких зібрала Валентина Федорчук, – це енергія України, яка виборює свою незалежність».

Парад надій-2024 вдруге проводиться у військові часи. Змагання двічі преривалося через тривогу і всі спортсмени спускалися в укриття. А відділення турніру Валентина Федорчук починала з хвилини мовчання за янголами паркету - спортсменами, які загинули захищаючи Україну. Частину коштів організатори передали на підсилення матеріального забезпечення військової частини Повітряних сил України (ПСУ) – захисників неба над Києвом. Фокстрот як партнер турніру подвоїв суму внеску, адже з початку війни допомагає технікою майже 20 військовим частинам ПСУ.

фото

Серед партнерів турніру – відомі вітчизняні компанії. Добрий партнер – торгова марка «Гулівер Країна» та магазин дитячих іграшок «ГУЛІВЕР» привітав молодших переможців змагань. Алкогольний холдинг BAYADERA GROUP - партнер маленьких та великих перемог - відзначив дорослих переможців та суддів.

Свої подарунки  успішним спортсменам надав танцювальний  магазин YoDance. Квітковий партнер турніру – компанія This is квіти. Спеціальні креативні партнери – Ideas bank Film Production.

          Інформаційний партнер Параду надій з 2013 року – всеукраїнське видання «День».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати