Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Ця історія зачепить кожне серце»

Балет Львівської національної опери вирушив у новий гастрольний тур
07 лютого, 21:25

«Гастролі триватимуть три тижні, з 8 до 22 лютого, й охоплять найвідоміші сцени чотирнадцяти міст Естонії та Фінляндії», – розповідають у Львівському національному театрі опери і балету імені Соломії Крушельницької. І додають, що це будуть перші зустрічі артистів балету львівського театру з публікою і Естонії, і Фінляндії, а презентуватимуть прихильникам балету у цих двох країнах Балтійського моря колоритний і запальний балет «Дон Кіхот» Людвіга Мінкуса.  

фото

«Незабутня подорож до Іспанії, пригоди Дон Кіхота, а також історія про кохання та вірність Кітрі і Базіля, втілені у танці, зачепить кожне серце! Цікавий сюжет за романом Мігеля де Сервантеса і палка музика Людвіга Мінкуса, екзотичні танці і найскладніші класичні па у виконанні головних героїв, вражаючі декорації та розкішні костюми точно створять неповторний настрій і неодмінно залишить незабутні враження», – переконані у Львівській опері.

фото

Варто зазначити, що це вже другий від початку року тур львівської балетної трупи за межі України. Перший відбувся дуже далеко – у Тайвані, куди  львів'яни повезли балет Адольфа Адана «Жізель».  

фото

Львівська національна опера вдячна Збройним Силам України за можливість повноцінно працювати і в Україні, і за її межами.

Тетяна Козирєва, Львів

Фото «Дню» надали у Львівській національній опері

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати