Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ліза РЄПIЧ: «Кожен ранок починаю з «Дня»

Зустрічаємо нову учасницю інтерактивного проекту
19 листопада, 00:00
«День» ДОПОМАГАЄ МЕНІ НЕ ЛИШЕ В РОБОТІ, А Й У ЖИТТІ: РОЗШИРЮЄ І МІЙ КРУГОЗІР, І КОЛО РОЗУМНИХ ОДНОДУМЦІВ / ФОТО КОСТЯНТИНА ГРИШИНА / «День»

Минулої п’ятниці на шпальтах «Дня» стартувала нова рубрика-конкурс для наших читачів. До 15-річчя газети редакція вирішила показати Україні обличчя тих, хто щодня разом з нами творить «День». Продовжує нашу нову рубрику студентка другого курсу факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв Ліза РЄПІЧ.

Вісімнадцятирічна киянка вперше познайомилася з «Днем», влаштувавшись офіціанткою в піцерію-ресторан «DINER-pizza». Саме у цьому закладі клієнту, окрім чашки кави чи шматка піци, пропонують «скуштувати» й інтелектуальний продукт: на розкладці посеред кафе постійно представлено декілька примірників свіжого «Дня».

«Якось, працюючи, я помітила, що клієнти частенько засиджувались у нас для того, аби дочитати «День». А відповідно до вимог сервісу належного рівня, я як офіціант повинна відповідати інтелектуальному запиту клієнтів ресторану, аби в необхідний момент підтримати розмову чи відповісти на запитання відвідувача не лише щодо меню нашого бару чи кухні. Тому наступну свою зміну я почала з «Дня». А тепер ваша газета допомагає мені не лише у роботі, а й у житті: розширює і мій кругозір, і коло розумних однодумців. Тож кожен свій ранок я починаю зі свіжого номера «Дня», — розповідає дівчина.

Нагадуємо: конкурс портретної й репортажної фотографії відбувається у двох умовних номінаціях: «Найкрасивіша читачка (читач) з газетою «День» — портрет» і «Сюжетний знімок за участю газети «День». Надсилайте фото та кілька слів про себе, історію свого знайомства з «Днем» чи сюжет із вашого життя, пов’язаний з нашою газетою, на адресу ведучого рубрики Юрія Гаркавки: [email protected].

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати