Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Історія створення кросівок Adidas Niteball

29 лютого, 13:11

Кросівки Adidas Niteball, хоч і молоді порівняно з багаторічною спадщиною бренду та легендарними кросівками як Superstar, Gazelle, чи Stan Smith, та вони стали одними з найбільш популярних кросівок бренду випущені в наші дні.

Модель кросівок Niteball зайняла унікальну нішу, черпаючи натхнення з багатої баскетбольної спадщини бренду та водночас задовольняючи потреби сучасного ринку, що постійно розвивається. Форма кросівок дещо схожа на інші фірмові моделі, вперше створені відомими дизайнерами Adidas, але достатньо відрізняється від них, щоб вважатись цілком унікальною парою.

Кросівки Niteball починаються з тонованої версії нещодавно оновленої проміжної підошви Streetball, а потім переходять до багатошарового верху, який використовує довгі, стрімкі розрізи та великі агресивні три полоски.

За межі майданчика, на вулицю

Хоча Niteball черпає натхнення з баскетболу, пара не створювалась та ніколи не задумувався як спортивне взуття. Навпаки, бренд Adidas намагався створити цю пару ідеальною для повсякденного, тривалого носіння. Легка проміжна підошва Lightstrike забезпечує надзвичайний рівень комфорту та легкості, що робить кросівки Adidas Niteball ідеальними для повсякденного носіння. Акцент на комфорті в поєднанні з ретро-естетикою зробив Niteball популярним вибором як серед любителів повсякденного носіння, так і серед ентузіастів кросівок.

Успішний дебют - основа успіху

Перші ітерації Niteball з'явилися у липні 2020 року у двох різних кольорах: "Collegiate Navy" та "Pink Tint". Новий силует, натхненний улюбленими кросівками Adidas, коштував всього 120$ і з'явився у продажу як на сайті Adidas, так і в деяких роздрібних магазинах. В Україні, ви можете в декілька кліків купити adidas Niteball на PRM, надійному інтернет-магазині з широким асортиментом кросівок від бренду Adidas.

Вже з перших днів фанати полюбили модель через універсальність цих кросівок. Adidas Niteball привабливі як для прихильників мінімалістичного дизайну, так і для тих, хто шукає більш яскраві та цікаві моделі кросівок.

Втім, історія кросівок Niteball не закінчується на двох варіаціях. Adidas продовжує випускати нові версії та створює нові, унікальні кольори та комбінації матеріалів. Ця постійна еволюція, включаючи співпрацю з відомими дизайнерами та брендами вуличного одягу, значно збільшила популярність Niteball та продовжує зберігати ці кросівки “свіжими” та актуальним на ринку.

Сучасна класика та підтримка спільноти

Незважаючи на новизну, взуття Adidas Niteball швидко завоювало серця прихильників та фанатів бренду Adidas. Поєднання класичних елементів дизайну та сучасних елементів резонує зовсім з різною аудиторією, що значно збільшує популярність Niteball та перетворює їх у класичні кросівки як взуття Кампус адідас.

Особливу увагу варто звернути на популярність Adidas Niteball серед молоді та в соціальних мережах. Tik Tok, Instagram, Youtube, та інші соціальні мережі переповнені користувацьким контентом, що демонструє різноманітні можливості стилізації взуття та сприяє створенню яскравої спільноти шанувальників.

Завдяки своїй універсальності, комфорту та унікальному поєднанню спадщини і стилю, Niteball, здається, буде популярним вибором ще протягом багатьох років. Універсальність та здатність розвиватись разом зі стрімко зростаючою фан-базою бренду свідчить про те, що історія Niteball далеко ще не закінчена. Буде цікаво спостерігати, як ця молода пара від молодого бренду продовжить розвиватися та залишить свій відбиток на ринку взуття.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати