Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Весняний заспів світової гімнастики

01 березня, 00:00

Проте, слово слабкість, не про них. Бо стільки наполегливості і працелюбства виявляють вони під час виснажливих тренувань, і стійкості та граціозності — під час змагань, що тільки дивуєшся.

Зрозуміло, найбільше хвилюються піонери цієї справи, що впродовж дев’яти сезонів знаходять у собі сили організувати ці чудові оглядини та знайти спонсорів, — Альбіна та Ірина Дерюгіни.

Як відомо, нинішній рік особливий — восени в австралійському Сіднеї пройдуть чергові Олімпійські ігри. І, зрозуміло, кожен турнір для найсильніших гімнасток світу — це на вагу золота. Бо де ж ще можуть перевірити свої нові програми (а вони безперечно є), і водночас ще раз придивитися до основних суперниць спортсменки. А те, що грунту для роздумів вистачатиме, свідчить приїзд цілого сузір’я видатних «художниць». Росіянки Аліна Кабаєва і Юлія Барсукова, білоруски Юлія Раскіна і Валерія Ваткіна, українки Олена Вітриченко і Тамара Єрофєєва безперечно порадують уболівальницьке око своїми витонченими композиціями. А скільки сюрпризів готують зовсім юні, то й не передбачити.

Словом, знову в Палаці спорту столиці України в ці березневі дні пануватиме весняний піднесений настрій. Нумо, приєднаймося до цього свята!

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати