Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З нагоди Дня журналіста МІОК запрошує на інтелектуальний діалог із Ларисою Івшиною

02 червня, 21:20

З нагоди Дня журналіста МІОК запрошує на інтелектуальний діалог із Ларисою Олексіївною Івшиною – засновницею, головною редакторкою щоденної всеукраїнської газети «День» та видань бібліотеки «Дня», відомою українською журналісткою та громадсько-культурною діячкою.

Сьогодні український народ гідно долає ключовий виклик нашої державності – дає відсіч російському агресору і повертає суверенні українські землі. Історичність моменту вимагає від українців не лише мобілізації всіх національних сил і ресурсів для перемоги у війні, але й глибокого переосмислення самих себе: власної ідентичності, історико-культурної належності та спільної візії майбутнього.

Зробити це зможемо лише, коли пройдемо шлях внутрішньої інтеграції України і творення міцного національного організму. Фундаментом цього складного процесу є проєкти Лариси Івшиної та газети «День». Вони дають нам глибоке розуміння власної історії, національної системи ціннісних координат і проєкцію на майбутнє України після перемоги.

До участі у події запрошуємо студентську молодь, представників академічної спільноти Львівської політехніки та університетів Львова, науковців, діячів культури, медіа та громадськість міста.

🕑 Коли? 7 червня 2023 року, початок о 14:00

📍 Де? Зала Захарієвича головного корпусу Львівської політехніки (місто Львів, вулиця Степана Бандери, 12, 2-й поверх, авд. 214)

Організатор: Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка»

ℹ За деталями просимо звертатися на електронну скриньку МІОКу: [email protected].

ЗМІ просимо звертатися на: [email protected] та за телефоном: +38(032)258-01-51.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати