Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Pосійська пропаганда спрямована на підрив єдності українців та псування відносин з партнерами, - ГУР

05 серпня, 19:47
Фото: Медіацентр

Росія спрямовує зусилля своєї пропагандистської машини для того, щоб підірвати довіру між Україною та її партнерами, а також підірвати єдність українського суспільства.

Як повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони, про це заявив представник ГУР Вадим Скібіцький у коментарі виданню Civil Media, передає Суспільне.

"Основні завдання російської пропаганди на нинішньому етапі зводяться до того, щоб зруйнувати внутрішню єдність українського суспільства, підірвати довіру між Україною та нашими партнерами, аби зупинити військову допомогу", — йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що всередині Росії зусилля кремлівської пропаганди спрямовані на те, аби підживлювати міф, ніби нинішня РФ все ще зберігає здатність до розвитку. При цьому Скібіцький додав, що після початку повномасштабного вторгнення Росії Україна застосовує підхід більш активної протидії російській пропаганді.

"Головна наша зброя в цьому процесі — правда. Воєнна розвідка України, наприклад, стала більш відкритою: ми публікуємо факти, окремі розвідувальні дані, які розкривають наміри агресора, оприлюднюємо докази вчинення Росією воєнних злочинів", ― розповів посадовець.

За його словами, такий підхід доводить свою ефективність, оскільки російська пропаганда не може досягти своїх головних цілей, через що Росія програє в інформаційній війні.

Росія спрямовує зусилля своєї пропагандистської машини для того, щоб підірвати довіру між Україною та її партнерами, а також підірвати єдність українського суспільства.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати