Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Грузії внаслідок зсуву ґрунту в Шові загинула українська медійниця Аліна Поліковська

05 серпня, 19:20
Фото: Facebook

У Грузії внаслідок зсуву ґрунту в селищі Шові загинула українка. Тривають пошуки її дитини, яка також перебувала на місці трагедії.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі МЗС.

"Українське посольство в Грузії встановило зв’язок із рідними загиблої та взаємодіє із грузинською владою задля підготовки репатріації тіла. Паралельно перевіряємо, чи не було інших українців в селищі Шові", — йдеться у повідомленні.

Журналістка Ольга Артюшенко повідомила, що загиблою є українська медійниця Аліна Поліковська. За її даними, нині немає відомостей про долю усіх трьох дітей Поліковської, а також її чоловіка.

"Аліна Поліковська загинула. В Грузії. Вона була там з чоловіком та трьома дітьми. Зсув. 30 років, кажуть, нічого такого там не було. Її знайшли. Їх — ще ні", — написала вона у Facebook.

За словами Артюшенко, загибла постійно мешкала в Нідерландах.

"Аліна була доброю, розумною, красивою – не дивно, що це зрозумів Заза і забрав її до себе до Нідерландів. Вони мали велику чудову сім'ю в Утрехті", — написала журналістка.

Раніше стало відомо, що у Грузії внаслідок зсуву ґрунту в курортному селищі Шові понад 20 людей вважаються зниклими безвісти, загинуло щонайменше 11 людей. У розшуку перебувають близько 25-29 людей, цифри постійно змінюються. Евакуювали 210 людей.

У грузинському курортному селищі Шові вдень 3 серпня стався зсув ґрунту. Понеділок, 7 серпня, оголошено в Грузії днем ​​жалоби.

Шові — курортне селище у високогірному регіоні Рача-Лечхумі та Квемо Сванеті, в Онському муніципалітеті. Курорт Шові розташований на висоті 1,5 тисячі метрів над рівнем моря.

Раніше президент Володимир Зеленський висловив співчуття народу Грузії через стихійне лихо на гірському курорті Шові.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати