Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Військові ЗСУ контролюють ситуацію навколо Часового Яру, загарбників у місті немає, - Волошин

07 травня, 09:01

На Донеччині українські воїни контролюють ситуацію навколо Часового Яру. Активні бойові дії тривають цілодобово, однак російських окупантів у місті немає.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на речника ОСУВ "Хортиця" Назара Волошина в ефірі телемарафону.

"Ситуація навколо міста Часів Яр така, що Сили оборони контролюють обстановку. За минулий тиждень і на сьогодні ситуація навколо міста не змінилася, активні бойові дії тривають вдень і вночі. Однак російська пропаганда періодично робить інформаційні вкиди, що їхня армія вже увійшла у місто. Жодних територіальних успіхів ворога там останні дні немає. Російської армії в місті немає", – розповів Волошин.

Він також спростував інформацію з мережі про те, що ЗСУ нібито підірвали міст через канал Сіверський Донець – Донбас.

"Навпаки, наші підрозділи відбудовують той міст, щоб мати шляхи сполучення. І коли йшов процес, і наша вантажівка привезла будівельні матеріали, по ній влучив FPV-дрон. Ніхто не загинув, вантажівку було пошкоджено. ЗСУ контролюють ситуацію і на тому напрямку", – зазначив речник.

Напередодні російські пропагандисти поширили відео з вантажівкою у вогні біля мосту. Волошин розповів, що в момент, коли вантажівка підвезла будівельні матеріали, по ній влучив дрон. За словами речника, ніхто не загинув, але автомобіль справді пошкоджений.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати