Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наслідки ракетної атаки: ворог поцілив по енергооб'єктах на Львівщині, Дніпропетровщині та Франківщині

27 квітня, 12:39

 

Уночі 27 квітня, російські війська атакували енергетичні об'єкти країни у Львівській, Івано-Франківській та Дніпропетровській областях, внаслідок чого виникли пожежі та є постраждалі.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, Telegram голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук, Telegram очільника Львівської ОВА Максима Козицького, ДСНС.

Львівська область

Як повідомив очільник області, Львівщина пережила удар крилатими ракетамирізного класу та аеробалістичними ракетами "кинджал".

Зі слів Козицького, три крилаті ракетивоїни ПвК "Захід" збили. На жаль, є і влучання.

"Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння. Є руйнування", повідомив голова ОВА.

Козицький уточнив, що жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає.

"Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться", підкреслив він.

Щоб не довелося застосовувати погодинні відключення, будь ласка, не вмикайте енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00. Обмежте одночасне увімкнення таких приладів, закликав очільник області.

Івано-Франківська область

Як повідомила очільниця ОВА, вночі на Прикарпатті ціллю став об'єкт критичної інфраструктури. Унаслідок удару виникла пожежа, до ліквідації якої були залучені відповідні служби.

Іванофранківщина, обстріл

Фото: ДСНС

"На щастя, обійшлось без постраждалих", наголосила Онищук.

Вона підкреслила, що ворог не полишає спроб залякати нас та зруйнувати критичну інфраструктуру.

Іванофранківщина, обстріл

Фото: ДСНС

Своєю чергою у ДСНС додали, що прикарпатські рятувальники ліквідували пожежу спричинену обстрілом.

Іванофранківщина, обстріл

Фото: ДСНС

"В наслідок ворожого обстрілу в Івано-Франківській області виникла пожежа на площі понад 200 квадратних метрів, що була оперативно ліквідовано рятувальниками", повідомили рятувальники.

Дніпропетровська область

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА, над Дніпропетровською областю сили протиповітряної оборони знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградськомурайонах. В області пошкоджено два енергооб'єкти.

Однак все-таки, зі слів очільника області, у Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об'єкти. Сталося кілька займань.

"Поранений 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості. Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі", уточнив Лисак.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати