Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україну і Грузію не об'єднано в одному пакеті щодо скасування віз, - Томбінський

10 червня, 18:05
Фото з архіву "Дня"

Глава представництва Євросоюзу в Україні Ян Томбінський заявив, що Україну і Грузію не об'єднано в одному пакеті щодо скасування віз, повідомляє "УНІАН".

"Всі країни... вони йдуть індивідуальним шляхом. Немає якогось зв'язку", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи відповідає дійсності те, що введення безвізового режиму для України і Грузії розглядатимуть в одному пакеті.

За його словами, коли йдеться про те, що розгляд питання скасування віз відбувається одночасно щодо різних країн, "це не означає, що вони йдуть у пакеті". Він пояснив, що рішення стосовно кожної країни прийматимуться індивідуально Євросоюзом.

"Потрібно зрозуміти, що це незалежно від однієї або іншої країни, яке буде прийнято рішення щодо тієї чи іншої країни", - сказав політик. Він уточнив, що з боку європейських інституцій до процесу розгляду скасування віз залучено одних і ті ж самих людей, тому що так зручніше працювати й обговорювати візові теми.

Нагадаємо, що Томбінський підкреслює, що в Брюсселі не приймали рішення відкласти до вересня розгляд питання про введення безвізового режиму для громадян України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати