Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За останні три місяці в зоні дій ОК “Південь” відпрацювали 300 груп журналістів

27 грудня, 10:07
Фото mediacenter.org.ua

В Об’єднаному координаційному пресцентру Сил оборони півдня повідомили, що за останні три місяці в регіоні відпрацювали 300 груп різних журналістів, які висвітлюють російсько-українську війну у зоні дій ОК “Південь”: на Одещині, Миколаївщині, Кіровоградській та у Херсонській областях, а також частині Дніпропетровській області.

Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

“Наша задача – це працювати на виконання умов бойової операції. Наскільки це доречно в питання висвітлення вирішує командування. На підсумковій конференції президента було нагадано, що жвавий інтерес ЗМІ до контрнаступу не дуже сприяв самій операції. Тому відкритий доступ для журналістів – це дуже умовний сектор, який можна сприймати в бойовій роботі. Ми максимально відкриті в тих умовах, в яких ми зараз знаходимося. Понад 300 журналістських груп в нас відпрацювали за останні три місяці”, – повідомила Наталя Гуменюк.

Пресофіцерка зазначила, що доступ журналістів на фронт триває в умовах складних бойових дій, які тривають на півдні України.

“Запити, які до нас доходять, ми задовольняємо в тих умовах, в яких ми є. Якщо нема можливості зробити те, що хочуть журналісти, ми завжди пропонуємо альтернативу. Я розумію, що пресі хочеться потрапити на лівий берег Дніпра. Нам також хочеться. Але нумо довіряти роботу професіоналам”, – підсумувала керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати