Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Допомога демобілізованим

В Івано-Франківську створюють єдиний інформаційний центр для учасників АТО
27 березня, 11:35

Наприкінці цього тижня в Івано-Франківську почне працювати єдиний інформаційний центр, де учасники АТО зможуть отримати всю необхідну інформацію про пільги, субсидії, земельні ділянки, можливості оздоровитися, отримати житло та інші питання.

Спершу центр працюватиме у тестовому режимі. Необхідність створення такої структури, розповідає голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, у тому, щоб максимально спростити процедури і в найкоротший час надати відповіді на запитання, які виникають у військових. З 18 березня зі сходу на Прикарпаття повернуться 1 864 військовослужбовці, тому для них намагаються створити належні умови отримання наданих владою гарантій та привілеїв. Як зауважив заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк, часто люди приїжджають з віддалених районів області, щоб отримати необхідну інформацію. Створення структури дозволить отримувати відповіді на місцях, адже працівники центру комунікуватимуть з районними структурами.

Інформаційний центр буде створено за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Л. Курбаса, 2, в приміщенні Департаменту соціальної політики ОДА.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати