Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Наші читачі – на передовій

«Своїми діями «День» насправді до багнета прирівняв перо», — військові зони АТО
25 липня, 12:22
ДОСТАВИТИ ГАЗЕТУ В ЗОНУ АТО — НЕПРОСТА СПРАВА. «День» ДЯКУЄ «НОВІЙ ПОШТІ» ТА АКТИВІСТАМ ВІТАЛІЮ ПОКОТИЛУ, ВОЛОДИМИРУ ЯЦЕНТЮКУ, ВОЛОДИМИРУ ГРИГОРЕНКУ, ВІКТОРУ ФУРСОВУ, ПАВЛУ ГЕРАСИМОВУ ТА ІНШИМ ЗА ЦЮ РОБОТУ / ФОТО НАДАНЕ ВОЛОДИМИРОМ ГРИГОРЕНКОМ

Під час війни на сході країни виникла проблема інформування наших військових щодо останніх подій. Адже телевізійні вежі терористи звалили, доступу до телефонного зв’язку та Інтернету — практично немає, швидко сідають телефони та інші гаджети. Тому в умовах війни головним джерелом інформування стали друковані видання. Про це неодноразово зазначали  керівники підрозділів та, зокрема, керівник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук. Утім, важливо не просто доставляти на фронт абияку пресу, а об’єктивно та оперативно інформувати. Упродовж місяця тричі на тиждень «День» безкоштовно постачає на фронт майже по тисячі примірників газети. Днями до редакції надійшов лист від Штабу АТО в Донецькій і Луганській областях зі словами вдячності та щирої поваги від бійців, задіяних у проведенні антитерористичної операції.

«Своїми діями ви насправді до багнета прирівняли перо, — йдеться у листі. — Інформація про підтримку світовим товариством, українськими громадянами наших дій, додає нам впевненості та віри в неминучість нашої найскорішої Перемоги. Ви не боїтеся на своїх шпальтах казати правду, хоч якою б вона  була. Дякуємо усьому колективу газети «День» — справжні патріотам — за вашу нелегку працю», — наголошують військовослужбовці.

Також у листі присутня окрема подяка колективу «Нової пошти» та її керівникові В’ячеславу Климову за організацію безкоштовної доставки нашої газети до базових таборів сил АТО. «День» дякує волонтерам і «Новій пошті» за сприяння в доставці газети й сподівається продовжити роботу в серпні.

Загалом, нам приємно повідомити, що зараз є п’ять точок доставки «Дня»: м. Краматорськ, смт Орєхово (Луганська обл.), смт Марківка (Луганська обл.), м. Старобільськ (Луганська обл.) та Харківський центральний госпіталь. Із цих точок газета доставляється до батальйонів і блокпостів. На цей час бійці української армії отримують газету регулярно: щодня (м. Краматорськ, смт Орєхово, с. Старобільськ) та щоп’ятниці (смт Марківка та Харківський центральний госпіталь).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати