Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сьогодні збірна України зіграє проти Iспанії

Михайло Фоменко: «Гра буде дуже складна, хлопці це прекрасно розуміють»
26 березня, 16:03
ГРАВЦІ НАЦІОНАЛЬНОЇ КОМАНДИ НАПЕРЕДОДНІ МАТЧУ З ІСПАНЦЯМИ ПРОВІДАЛИ ПОРАНЕНИХ У БОЯХ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ ВОЯКІВ У СТОЛИЧНОМУ ВІЙСЬКОВОМУ ШПИТАЛІ / ФОТО З САЙТА FFU.ORG.UA

Національна збірна України з футболу зіграє свій перший цьогорічний матч кваліфікації Євро-2016 на виїзді з командою Іспанії. Матч відбудеться на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» у Севільї о 21.45 за київським часом.

Серед 25 гравців, викликаних Михайлом Фоменком, два абсолютні дебютанти — 19-річний оборонець Микита Бурда та 21-річний півзахисник Руслан Малиновський. Привертає увагу повернення до лав головної команди Дениса Гармаша, який тривалий час був травмованим, і другий в кар’єрі виклик до збірної Артема Громова.

«Суперник — одна з топ-збірних Європи. Це вже не та збірна, яка була в Бразилії. Психологічна і фізична втома позначилася на їхній грі на мундіалю, це їм завадило у Бразилії. Ми переглянули матчі збірної Іспанії — маємо інформацію по цій команді. Гра буде дуже складна, хлопці це прекрасно розуміють», — зауважив перед матчем головний тренер збірної Михайло Фоменко.

До речі, як повідомили у Федерації футболу України, разом із гравцями національної збірної до Севільї в літаку полетіли  вояки, котрі отримали поранення на сході під час бойових дій за волю і незалежність України.

Нагадаємо, що після чотирьох ігор у групі «С» збірна України розділяє другу сходинку з Іспанією, набравши по 9 очок. Перше місце в нашій групі посідає Словаччина із активом у 12 очок.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати