Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Часу майже не залишилося...

01 жовтня, 19:29

Останнім часом почав помічати, що коли телефоную своїм знайомим, дедалі частіше і частіше дізнаюсь, що вони вже виїхали і будують своє життя в іншій країні.

З родинами, навіть із літніми батьками. Кинули все, що було тут, продали за копійки і пішли на такий крок вже в зрілому віці. Багато з цих людей дуже грамотні, освічені, порядні і обдаровані люди — саме такі, з якими варто будувати успішну державу. Вони кидають усе та їдуть.

Водночас нездари й корупціонери всіляко намагаються повернутися. Ті, хто були при Януковичі, прямо дупу рвуть, щоб повернутися, а ті хто були при Ющенкові, вже тут і знову рулюють.

Громадянське суспільство — як основа будь-якої держави — стає з кожним днем дедалі більше і більше насичене більшовизмом. Просто якийсь сюр із столітнім циклом. Адже все це вже було, рівно сто років тому, революція 1905, війна і поки народ воював, еліта все ніяк не могла домовитися і відповісти на виклики того часу. Сиділи, жували соплі, теоретизували і думали, що часу вагон і маленький візок. А народ прийшов з війни і підігрітий ідеєю і трохи грошима «добрих сусідів» вирішив діяти за планом, що був єдиний на той момент, — грабуй награбоване! З кожним днем розумію, що саме цей план зараз стає планом більшості, адже середній клас — фундамент держави, остаточно зруйнований і практично знищений «реформаторами».

Ідіоти Януковича його щодня стригли, не даючи навіть на сантиметр відрости вовні, а ці вирішили цей клас взагалі пустити на м’ясо.

Часу майже не залишилося і все частіше спливає в пам’яті частина монологу Жванецького:

«Жизнь коротка. И надо уметь. Надо уметь уходить с плохого фильма. Бросать плохую книгу. Уходить от плохого человека. Их много.    Дела не идущие брость. Даже отнепосредственности уходить. Их много. Время дороже. Лучше поспать. Лучше поесть. Лучше посмотреть на огонь, на ребенка, на женщину, на воду».

145 партій йдуть на вибори! ...СТО СОРОК П’ЯТЬ! Люди, та у нас 145 кваліфікованих менеджерів у країні вже не залишилося, «варягів» відставних набираємо, які 145 партій?! Звідки?! Як цим «вінегретом» перемогти Путіна, МВФ, Мінськ, ДНР з ЛНР, повернути Крим і просто домовитися про єдину країну! ЯК?!

Напевно Жванецький має рацію і  краще будувати і розвивати, краще творити, адже життя коротке, щоб присвячувати його руйнуванню.

Багато моїх знайомих, які все ще не виїхали,  про це думають, багато хто вже не думає, а почали процес. Мабуть вони мають рацію. Ці 145 партій — це ж не 145 програм, навіть не 145 ефективних управлінців, це 145 шакалів, що гризуть пораненого лева — Україну. Жеріть. Дивіться на фото Сирії, Лівії, Іраку і жеріть, не подавіться. Вам не потрібна держава, вам потрібна територія для грабування, але ви помиляєтеся, тому що є вовки і пошматують цю країну вони, а вам залишаться тухлі недоїдки, вам і вашим дітям. 

Ще не вмерла...

Допис користувача Volodymyr Polochaninov (Facebook-співтовариство «Соло із соцмереж з... оркестром»)

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати