Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

За крок від півфіналу

Сьогодні «Дніпро» та «Динамо» змагатимуться у матчах-відповідях 1/4 Ліги Європи
23 квітня, 13:26
ФОТО REUTERS

На НСК «Олімпійському» о 22.05 дніпропетровське «Дніпро» проведе другий чвертьфінальний матч Ліги Європи проти бельгійського  «Брюгге». Нагадаємо, що перша зустріч у Бельгії минулого тижня завершилася з рахунком 0:0, що дає оптимістичні підстави українським уболівальникам сподіватися на вихід нашого клубу у півфінал змагань. До речі, фаворитом матчу футбольні експерти називають саме команду Мирона Маркевича. Коефіцієнт на перемогу господарів — 1,95; нічия — майже 3,5. Цієї весни команда Маркевича зуміла набрати чудову форму — чотири перемоги в п’яти останніх матчах чемпіонату.

Цього ж дня, також о 22.05, київське «Динамо» зіграє на виїзді проти італійської «Фіорентини». Після нічиєї удома — 1:1 (Ленс, 37; Бабакар, 90) киянам для проходження далі необхідно перемагати або грати в нічию з понад двома забитими м’ячами.

«У «Фіорентини» є слабкі сторони. Ми їх вже розбирали й намагатимемося їх використати. Вдаватися в подробиці не буду, щоб не розкривати карти перед вирішальною грою. Але, повірте, ми добре підготуємося до цієї гри, — зауважив гравець «Динамо» Артем Кравець. — У клубі налаштовуємо себе тільки на вихід до наступної стадії».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати