Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У столиці річницю від дня народження Кобзаря відзначать фестивалем

01 березня, 10:54

У столиці пройде ХІХ фестиваль мистецтв «Шевченківський березень», присвячений 199-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

До програми увійдуть різноманітні за спрямуванням та побудовою концертні форми:академічні, фольклорні, джазові концерти, виступи великих виконавських колективів – симфонічного, духового, народного, джазового оркестрів, хорів, капели бандуристів, ансамблів та солістів, повідомляє прес-служба КМДА,

4 березня о 17:00 у Київському міському будинку учителя відбудеться фольклорне свято «Звичаї нашого народу».

6 березня о 17:00 у Національному музеї Тараса Шевченка відбудеться концертна композиція «Поезія Т.Г. Шевченка у творчості українських композиторів». Також 9 березня о 12:00 у Національному музеї Тараса Шевченка відбудеться концерт за участю хорового ансамблю «Шевченкові».

14 березня о 14:00 Київський інститут музики ім. Р.М. Глієра запрошує на музично-поетичну композицію «Пам’яті Кобзаря».

Завершиться фестиваль творчим звітом Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра, що відбудеться 27 березня о 19:00 на сцені Колонного залу ім. М.В.Лисенка Національної філармонії України.

У Департаменті культури інформують, що у кожному районі столиці розроблені плани та програми заходів з відзначення у 2013-2014 рр. 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Тож, окрім культурно-мистецьких та просвітницьких заходів, у столиці проводитимуть і ремонтні, реставраційні роботи, а також впорядковуватимуть об’єкти, що пов’язані з ім’ям Тараса Шевченка.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати