Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Французький суд виганяє Femen з їхнього "штабу"

01 липня, 23:25

Суд французького міста Аньєра ухвалив рішення видворити активісток руху Femen з приміщення водоочисної станції у містечку Кліші-ла-Гаренн, де вони самовільно облаштували штаб-квартиру, та присудив активісткам штраф.

Про це йдеться в ухвалі судової інстанції, передає Укрінформ.

«Суд Аньєр-сюр-Сена ухвалив рішення про «депортацію без зволікання» штаб-квартири руху Femen та сплату ним штрафу у сумі 7398,94 євро за використання електроенергії», - йдеться у судовому рішенні.

Наразі адвокат Femen вивчає можливості подати апеляцію.

За словами однієї з лідерів руху Інни Шевченко, активістки Femen шукають нове приміщення і сподіваються на допомогу мерії Парижа. «У 2013 році Анн Ідальго (нині мер Парижа) надіслала нам листа підтримки, коли наш передостанній офіс спалили. Ми вважаємо, що, попри високу посаду, вона не побоїться допомогти нам», - сказала вона.

Нагадаємо, що раніше Femen виселили з приміщення колишньої пральні 18-го району Парижа, оскільки там за невідомих обставин стався підпал. Після цього активістки руху перенесли свою штаб-квартиру та «тренувальний центр» в Кліші-ла-Гаренн поблизу водоочисної станції, але згодом вирішили переїхати у приміщення самої станції.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати