Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Одесити поминають жертв трагедії 2 травня (фото)

02 травня, 14:46

О 14.00 в місті почалися два поминальних заходи: на Куликовому полі, де в результаті пожежі в Будинку профспілок загинули 43 з 49 осіб, зібралися близько 1000 проросійськи налаштованих одеситів, а на Соборній площі зібралися близько 300 прихильників єдиної України. Безпеку городян на обох заходах забезпечують співробітники міліції, які оточили обидві території, а також активісти громадських організацій.

Крім того, одесити приходили на Куликове поле і на Соборну площу ще до початку офіційних заходів. Вони приносили із собою квіти і вінки, свічки і лампади, фотографії загиблих. Також в обох локаціях, де розгорталася трагедія 2 травня 2014, пам'ять загиблих вшанували керівники Одеси та Одеської області та керівники силових відомств.

Начальник прес-служби Головного управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко повідомив, що станом на 14.00 ніяких непередбачених ситуацій в місті не зафіксовано. Усі заходи проходять мирно.

'

В Одесі були вжиті безпрецедентні заходи безпеки з метою забезпечення порядку на травневі свята. У суботу вдень у центрі міста з перебоями працював мобільний зв'язок.

2 травня виповнюється рівно рік трагічних подій у Будинку профспілок в Одесі, в якому торік в результаті масових заворушень та пожежі загинули 48 людей, більше 200 отримали поранення.

Фото Думская. net, www.reporter.com.ua

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати